Hyppää pääsisältöön

Tuotteet

Divellon laadukkaissa tuotteissa on RC Mannesmannin älykkäät vakiovirtausventtiilit CFR®-teknologialla, jotka vähentävät veden- ja energiankulutusta jokaisessa vesipisteessä jopa 50 %:lla.  Venttiileitä on kolmea eri mallisarjaa ja erilaisilla virtaamilla (4,6,8,10,12 ja 14 litraa), asiakkaan toiveen mukaan.  Jokainen asiakas päättää itse, paljonko hän haluaa säästää.

Käyttömukavuus ei kärsi, koska RCM-venttiilit anatavat aina luvatun virtaaman vedenpaineesta riippumatta (1-10 baaria). Tavallisissa ns supsitusventtiilessä vedenpaine vaikuttaa virtaamaan, RCM-venttiilit antavat siis esim kerrostalon kaikissa vesipisteissä yhtä hyvän virtaaman ja käyttö-mukavuuden kerroksesta riippumatta. Näin asukkaat ovat tyytyväisiä ja omistajat säästävät. RCM-venttiileillä on 5 vuoden takuu ja suihkukahvoilla 2 vuoden takuu!    

RC Mannesmannin edut:

  • vakiovirtaama vedenpaineesta riippumatta
  • toimenpiteen jälkeen käyttömukavuus säilyy
  • nopea ja helppo asennus
  • erilaisia virtaamavaihtoehtoja (4 → 14L)
  • löytyy kolme mallistoa erilaisilla toiminnoilla
  • löytyy tuote jokaiseen vesipisteeseen
  • tuotteilla on 2 - 5 vuoden takuu
  • yleinen takaisinmaksuaika on n 3-8 kk, riippuu kohteesta
  • vahva saksalainen brändi
  • isoja referenssejä löytyy ennestään, esim Ruotsista (n 800.000 kpl myyty kuudessa vuodessa) ja nyt jo Suomestakin viiden vuoden aikana   

Ilmoittakaa rakennuksenne taustatiedot niin voimme laskea veden- ja energiansäästön kyseiselle kohteelle ja annamme samalla tarjouksen. Teemme myös kartoituksia ja asennuksia.

 

Linkki Divellon kotisivuihin: www.divello.com/se

 

 

UUTUUKSIA!

2017 tuli markkinoille Divellon ainutlaatuiset suihkukahvat, jotka on suunniteltu pienille virtaamille (9 L/min).

Vaihtamalla kahvatkin, omistaja säästää suhtessa paljon verrattuna että vanha kahva jää ja sen kanssa käytetään esim 12L suihkuventtiiliä.

Divellon kahvat ovat saaneet suuren suosion jo. Niitä on myyty moniin uima- ja jäähalleihen sekä taloyhtiöille että vuokra-asunnoille. Divellon kahva on nyt suosituimpia kahvoja sekä Ruotsin että Suomen markkinoilla.

Keväällä 2018 Divello toi markkinoille laadukas uimuriventtiili 10 v takuulla. Malli on pieni ja säädettävissä. Sopii mm IDO:n ja Gustavsbergin wc-istuimiin.

Syksyllä 2018 on laadukkaiden vesipatteritermostaattiventtilien vuoro. Nämä mallit ovat yhteensopivia mm TA:n, Honeywellin ja Danfossin tuotteisiin. Saksalaista laatua ja hinnat ovat kohdalla.

Ottakaa yhteyttä ja tilatkaa koemalleja.