Hyppää pääsisältöön

Nainen makaa kylyammessa

Näin toimii Divellon vakiovirtausventtiili

Vakiovirtausventtiilissä o-rengas laajenee, kun vedenpaine kasvaa ja supistuu paineen laskiessa. Näin vedenvirtaus on aina vakio.

Divellon pienille vedenpaineille suunnitellusta suihkukahvasta tulee yhtä paljon vettä rakennuksen kaikissa vesipisteissä.

 

Divellon poresuuttimissa ja suihkuissa on saksalaisen RC Mannesmannin CFR®-teknologialla varustetut vakiovirtausventtiilit. Niiden älykkyyden ansiosta vedenvirtaus on vakio, kun verkoston paine on 1–10 barin välillä. Kiinteistön kaikissa kerroksissa ja vesipisteissä saavutetaan näin yhtä hyvä virtaus ja käyttömukavuus.

Verkostopaineen alentaminen voi johtaa suihkujen heikkoon käyttömukavuuteen.  Divellon pienille vedenpaineille suunnitellusta suihkukahvasta tulee yhtä paljon vettä rakennuksen vesipisteissä. Aina. Mukavuudesta tinkimättä.

Vedenlämmityksen energiankulutusta on mahdollista vähentää jopa yli 50 %, nykyisestä virtauksesta riippuen. Suositellut vedenvirtaukset ovat suihkuissa 9 litraa minuutissa, lavuaareissa 3,5–5 litraa ja keittiössä 8 litraa. Voit päättää itse, kuinka paljon haluat säästää.

Divellon vakiovirtausventtiileillä on 5 vuoden ja suihkukahvoilla 2 vuoden takuu.

Divellon vakiovirtausventtiilien edut:

  • vakiovirtaus vedenpaineesta riippumatta
  • käyttömukavuus säilyy tai paranee
  • nopea ja helppo asennus
  • erilaisia virtausvaihtoehtoja 
  • sopiva tuote jokaiseen vesipisteeseen, myös kalkkiselle vedelle 
  • lyhyt takaisinmaksuaika

Divellon laajassa valikoimassa on myös kestäviä suihkuletkuja, suihkutankoja sekä energiaa säästäviä patteritermostaatteja. Tutustu lisää!